Adverteren

Promoot jouw bedrijf, merk, product en/of dienst

RenJeFit.com biedt aan bedrijven een mogelijkheid van adverteren/sponsoren op een uniek platvorm (RenJeFit.com) met als doelgroep de beginnende en enigszins ervaren hardloper. Als bedrijf kan je jouw bedrijf, product, merk of dienst promoten. Promotiemogelijkheden zijn het tonen van video's, (klikbare) afbeeldingen, banners en tekst(en) in de actieve gebruikersaccount van de hardloper. Het is zelfs mogelijk een bedrijfslogo, merklogo, slogan en andere korte tekstberichten op de printbare PDF van het hardloopschema te tonen. 
Moet jouw video over jouw bedrijf, merk product en/of dienst nog ontwikkeld worden?  RenJeFit.com werkt nauw samen met het mediabedrijf, Wasp media. Wasp media kan voor jou een zeer professionele promotievideo vervaardigen die getoond kan gaan worden op RenJeFit.com.
 

Je eigen RenJeFit  

Het gebruik van een exclusief deel voor je eigen (Bedrijfs)RenJeFit alleen voor jouw leden is mogelijk. Een unieke url als: http://renjefit.com/jouw(bedrijfs)naam geeft toegang tot jouw eigen (Bedrijfs)RenJeFit. Dit deel van RenJeFit is voorzien van jouw (bedrijfs)kleuren en van jouw exclusieve banners, afbeeldingen en teksten.  Je eigen (Bedrijfs)RenJeFit kan zeer goed worden ingezet als beweegtool binnen een "bedrijfsvitaalconcept"!
 

Train met RenJeFit voor jouw hardloopevenement

Het gebruik van een exclusief deel van RenJeFit alleen voor jouw leden die trainen voor jouw hardloopevenement is mogelijk. Een unieke url als: http://renjefit.com/jouw-hardloopevenement geeft toegang tot jouw RenJeFit. Dit deel van RenJeFit is voorzien van jouw voorkeurskleuren en van jouw exclusieve hardloopevenementsbanners, afbeeldingen, teksten en sponsoren-uitingen. 
 

Interesse en/of meer informatie? 

Heb je interesse in één van bovenstaande vermelde unieke mogelijkheden en/of wil je meer informatie hierover? 

Stuur dan een e-mail naar adverteren@renjefit.com of maak gebruik van het contactformulier op de pagina Contact.