Gebruikerservaringen

Lees onderstaande ervaringen van RenJeFit-gebruikers.

Wil jij ook je ervaring kenbaar maken?
Klik hier om naar de contactpagina te gaan waar je jouw ervaring kan aanmelden.

 


Mijn eerste Kikarun van 5 km gelopen van het weekend. Getraind op het schema van RenJeFit. Super!!

Maaike (26 juni 2017)

 

Eindelijk heb ik de stap gezet om aan mijn conditie te gaan werken. Ooit eerder gepoogd 2 jaar geleden via Start to Run. Helaas niet gelukt vanwege een blessure. Nu met RenJeFit gaat het echt lekker. Ik zit nu op ongeveer 10 minuten aan een stuk hardlopen. Heb nog nergens last van. Ik ben dus helemaal blij... Mijn doel is 5km hardlopen in ongeveer 30-35 minuten. Ik ga ervoor!!! Dank RenJeFit voor deze super site. 

Carla (23 juni 2017)

 

Mooie website die perfect werkt. Ook via mijn Samsung zeer goed te bekijken. Ben er blij mee...

Arie (21 juni 2017)

 

10 km gehaald, Yes.... Dank voor de gratis hardloopbegeleiding op de site. Erg motiverend..

Nico (17 juni 2017)

 

Mooie en zeer functionele site. Ik ben er zeer goed mee geholpen. Eindelijk geen looppijntjes en scheenbeenklachten meer.

Dank hiervoor!!

Anneke (2 juni 2017)

 

De trainingen worden rustig opgebouwd. Als er problemen zijn, kun je via Whats App rechtstreeks ondersteuning krijgen met de trainingen. Ik had problemen met mijn hamstring en moest even rust houden daarna via Whats App de training langzaamaan weer opgebouwd. Ik vind het een heel prettige manier van werken! 

Joanne (29 mei 2017)

 

Ik vind de training heel prettig. En dat komt vooral door de Extra (betaalde) coachingsmogelijkheid d.m.v. WhatsApp-contact: het kunnen bijsturen, even overleggen, stok achter de deur om door te gaan, advies vragen, opbouw die past bij mij (bij mijn blessure)..Ik had al 2 jaar last van mijn knie en was veel naar fysiotherapie geweest, oefeningen in de sportschool ed. Maar steeds als ik weer ging hardlopen ging het mis met mijn knie. Ik had het hardlopen eigenlijk al opgegeven. Maar met deze opbouw gaat het wel. Ik voel mijn knie wel waardoor ik moet blijven opletten wat ik doe en hoe ik mijn knie belast, maar ben wel weer aan het rennen, lekker buiten en ik bepaal zelf wanneer ik ga. Erg fijn!

Wilma (10 mei 2017) 


Ondanks mijn rugklachten toch begonnen met het schema van RenJeFit. Het gaat sinds dat ik hardloop veel beter met mijn rug. Zelfs mijn fysio was verbaasd dat door het hardlopen mijn lage rugklachten zijn afgenomen. Waar hardlopen niet goed voor is;) Bedankt voor de gratis site!

Carlo (9 mei 2017) 

 

Dank voor jullie attente e-mails waarin jullie mij hebben geholpen met het verantwoord opstarten met hardlopen. Nogmaals dank..

Lia (6 mei 2017)

 

Erg mooie site en doet wat het beloofd. Ik ben in januari van dit jaar begonnen met hardlopen en heb mijn eerste wedstrijdje over 5km gelopen. Een erg leuk moment. Ik train nu verder naar 45 minuten hardlopen. O ja ik heb geen blessures YES.

Annemiek (3 mei 2017)

 

Het hardlopen gaad echt super... Ik kan al meer dan 15 minuten hardlopen. Dank voor de super begeleiding op RenJeFit.

Kees (18 april 2017)

 

Fijne website. Ik heb er veel aan gehad in mijn opbouw naar mijn eerste 10 km. Bedankt!
Annelies (14 april 2017) 

 

Nog een week en ik heb mijn hardloopdoel gehaald!!! Opgebouwd van geen hardloopervaring  naar mijn eerste 5km binnen 18 weken. Topie.
Angelique (10 april 2017) 

 

Top advies om de gratis Timer-App te gaan gebruiken. werkt echt heel goed. 
Niko (5 april 2017) 

 

Ik wil graag kwijt dat RenJeFit mij echt super helpt bij het hardlopen. Ik moet zeggen dat ik al maanden geen pijntjes voel sinds ik met RenJeFit ben begonnen. Echt fijn. Het blijkt dus des te meer dat de meeste hardloopschema's voor mij veel te snel opbouwen. Ik ben echt super blij dat het nu zo lekker gaat en nu echt zonder pijntjes. Heerlijk!!!

Pia (4 april 2017)

 

Hi RenjeFit, 
Ik gebruik nu jullie aanbevolen Timer-app. Zeer handig om jullie hardlooptrainingen in te zetten. Werkt echt perfect op mijn telefoon. Super zo deze combinatie van een hardloopschema en timerfunctie. PS: Erg fijn dat dit allemaal gewoon gratis is!!!

Klaas (28 maart 2017)

 

Leuke site. Ik volg mijn schema heel trouw waardoor ik van mijn niveau van geen hardloopervaring naar inmiddels 35 minuten hardlopen heb opgetraind. Ik ga uiteindelijk voor een uur hardlopen. Heerlijk nu het weer ook wat beter wordt. Ps: Site werkt ook prima op mijn mobiel. 

Nico (12 maart 2017)

 

Een erg fijne website die je echt begeleid. Ik ben een keer ziek geweest, waardoor mijn hardloopschema door RenJeFit echt werd aangepast. Super!! In het verleden liep ik nadat ik weer hersteld was van mijn griep maar wat te rommelen met mijn schema. Ik hield de eerste trainingen dan ook niet vol. Nu ging dat echt veel beter... O ja, je krijgt zelfs leuke e-mails waarin je een medaille krijgt als je weer een stapje verder komt in je hardloopschema. Ik ben alvast super tevreden. Ga zo door..
Anne (3 maart 2017)

 

Na een veel te snelle opbouw met de regulier beschikbare hardloopschema's, kreeg ik last van zogenaamde 'shin splints': zelfs pijnloos traplopen zat er niet meer in, laat staan hardlopen! Na een periode van rust, en het trouw volgen van het langzaam opbouwende schema van RenJeFit.com onder deskundige begeleiding van Aalbert d.m.v. de optie van Extra-coaching, was dit mijn 'key to succes': inmiddels loop ik trouw drie keer per week hard, en heb ik de afstand bijna opgebouwd tot 10 kilometer! Kom dus van die bank af en begin vandaag nog!
Cynthia (21 februari 2017)

 

Ik heb mijn hardloopdoel behaald!!! van 0 naar 5km opgebouwd. Ik ga nu verder trainen voor een 10km. Ik heb er zin in.

Pieter (14 februari 2017)

Na een hardloopblessure ben ik weer aan het hardlopen m.b.v. de site RenJeFit.com. RenJeFit helpt mij om een trainingsschema op te stellen waarbij ik toch weer kan hardlopen, rekening houdend met de blessure. Als mijn schema is afgelopen, krijg ik een vragenlijst waarbij ik kan aangeven hoe het is gegaan. Afhankelijk van mijn antwoorden past het schema zich aan, zodat ik op een verantwoorde manier kan blijven hardlopen. RenJeFit groeit op deze manier met mij mee, waardoor het altijd een trainingsschema op maat is.
Heather (9 februari 2017) 

 

In september 2016 ben ik weer gestart met hardlopen na een periode van een half jaar waarin ik door mijn gezondheid niet kon lopen. Tot die tijd rende ik 5 km met een bekende app. Daarbij merkte ik dat ik niet veel verder kwam dan 5 km en dat ik de intervallen miste. Na een tip ben ik gestart met RenJeFit.com. Ik ben super enthousiast. Waar ik voorheen nooit verder kwam dan 5 km met moeite, ren ik nu 2x per week 9 km. Ik had nooit gedacht dat ik dat zou kunnen. Wat ik ook heel goed vind, is dat je advies krijgt na iedere evaluatie. Toen ik 3x per week 7 à 8 km per keer ging lopen, kreeg ik pijn in mijn knieën. RenJeFit.com adviseerde mij toen 2x per week te gaan lopen. Dat doe ik nu alweer een tijdje en dat gaat hartstikke goed. Het enige dat ik mis, is een schema waarbij ik op mijn huidige hardloopniveau kan blijven. Ik loop nu 2x per week een uur en vind dit voldoende. Graag had ik een schema met intervallen ontvangen om op dit niveau te blijven, maar op de site kan ik alleen aangeven dat ik mijn hardlopen met x minuten wil uitbreiden.

Karin (8 februari 2017)

 

Door het consequent volgen van het RenJeFit-advies over de invulling van mijn trainingen (intensiteit en kwaliteit) is het gelukt om een blessureperiode van 2 jaar af te sluiten. Zoals elke runner kan het mij ook niet snel genoeg gaan en die knop ging in mijn geval alleen maar om omdat mijn digitale begeleider de rem er op hield... Een kwestie van lange adem dus, maar het werkt wel! 
André (6 februari 2017)

 

Ik maak nu enige maanden gebruik van RenJeFit. Grote voordeel vind ik dat je steeds gecoacht wordt. Ik heb vaak de neiging om te snel te willen gaan. RenJeFit stuurt mij om op een gezonde manier te sporten. Tussentijdse blessures kun je melden. Ik kreeg dan een aangepast hardloopschema, waardoor ik adequaat om kon gaan met mijn blessures en ze niet toenamen. Laatst kon ik echt niet verder door gewrichtspijn. RenJFfit adviseert ook hierin, in dit geval om direct te stoppen en contact op te nemen met de fysiotherapeut. Er is op deze manier altijd goede raad te verkrijgen, waardoor het hardlopen verantwoorder en leuker wordt.
Han (2 februari 2017) 

 

Ik loop al gedurende langere tijd via RenJeFit.

Wat vooral prettig is, is dat het erg gebruiksvriendelijk is. Voor mij geen Apps die maar halve informatie laten zien of waarbij je moet betalen. RenjeFit doet wat het beloofd!  Duidelijke en heldere hardloopschema's. Om de 2 weken evaluatie. Zeer prettig, ben je bv ziek geweest, of heb je een blessure, dan wordt het hardloopschema meteen aangepast. Wil je van dagen wisselen, meer of minder trainen, geen probleem, via "Coach mij" kun je dingen wijzigen. Ook vind ik het leuk dat je kunt aangeven voor welk evenement je traint. In je hardloopschema wordt hier dan rekening meegehouden. Heb de site al bij meerdere mensen geintroduceerd. Prima hardloopcoachingssite, ga zo door!

Wendy (7 januari 2017)

 

Hardlopen is erg belangrijk geworden voor mij als uitlaatklep. Ik loop al meer dan 3 maanden met behulp van RenJeFit.
Het hardloopschema is super goed afgestemd op mijn niveau. Ik heb al een keertje ruim 2 weken door griep niet kunnen lopen. Na gebruik te maken van de coachtool werd mijn hardloopschema stilgezet en nadat ik weer was opgeknapt en een aantal vragen had beantwoord over mijn griep werd het hardloopschema met een aantal weken terugezet. Hierdoor was het voor mij gemakkelijk om het hardlopen weer op te pakken. Ik ben ook erg blij dat ik nog steeds geen blessure heb opgelopen. Al met al zit ik al aan ruim 30 minuten hardlopen. Toppie!

Linda (15 december 2016)   

 

Super site (heeft geen App met tracking etc.. )! Maar ik kan de hardloopopdrachten prima klokken met mij sporthorloge.
Ik zit inmiddels al aan 50 minuten hardlopen. De site geeft aan tot 75 minuten hardlopen te kunnen begeleiden. Dus ik kan nog even verder met de RenJeFit-begeleiding. Je krijgt zelfs leuke e-mailtjes als je weer een x-aantal minuten hardlopen hebt behaald. O ja RenJeFit vergeet je verjaardag niet. Ik kreeg een leuke e-mail. Echt professioneel!!!

Wim (3 november 2016)