Gebruikerservaringen

Lees onderstaande ervaringen van RenJeFit-gebruikers.

Wil jij ook je ervaring kenbaar maken?
Klik hier om naar de contactpagina te gaan waar je jouw ervaring kan aanmelden. 


 

Mooie site die werkt, wel jammer dat ik het niet via een App op mijn iPhone kan zetten.
(Sanne 6 september 2018)

 

Eindelijk heb ik een website gevonden die rekening met mijn blessure houdt. Ik ben onder de indruk van hoe jullie het schema opmaat maken. Echt petje af hoe jullie dit hebben uitgedacht. Mijn eerste training ging echt geheel zonder pijn. En dat na 5 jaar tobben met mijn knie! Ik blijf mij strikt aan het schema houden.

(Jorrit 3 september 2018)

 

Ik ben gisteren voor het eerst met RenJeFit gaan lopen. De site en de geadviseerde timer-app werken prima. 
Hoe simpel kan het zijn!!!
(Sifa 29 augustus 2018)

 

Renjefit vind ik echt heel goed. Ik heb al 4 weken geen last meer van mijn knie sinds ik de trainingen volg. Ik liep voorheen veel langer achter elkaar zonder wandelen waardoor ik steeds meer pijn in mijn knie kreeg. Het loopt nu met renjefit veel makkelijker. Ik ben een groot fan van de site.
(Elena 23 augustus 2018)

 

Morgen ga ik voor het eerst hardlopen met behulp van renjefit. Wellicht is wordt het echt een sport voor mij. Ik heb begrepen dat hardloopschoenen wel erg belangrijk zijn, dus ik heb bij Run2day schoenen gekocht. Morgen dus met echte hardlopen schoen op pad. Ik heb er heel veel zin in. Nu al bedankt voor het zetje in de rug om te gaan hardlopen.
(Stella 2 augustus 2018) 

 

Ik baal ervan dat jullie mij niet toestaan om met hardlopen te beginnen om dat ik een bmi heb van 37. Het zou niet verstandig zijn volgens jullie. Hoe moet ik dan gaan afvallen?
(Paul 26 juli 2018) 

 

Vandaag was het zover! 40 minuten hardlopen aan een stuk. Ik ben super trots dat ik dit heb kunnen halen. 

(Natalie 10 juli 2018)

 

Ik heb leuke tips en video's gezien op renjefit. Leuk dat dit allemaal gratis is! Ik heb al 3 vriendinnen lid gemaakt van renjefit.

Binnenkort lopen wij onze eerste 5 kilometer. 
(Patricia 2 juli 2018)

 

Eindelijk zijn mijn hardloopblessures een stuk minder pijnlijk na het volgen van jullie trainingen. Ik had eigenlijk geen vertrouwen meer in mijn lichaam. Toch met RenJeFit mijn eerste 10 kilometer kunnen uitlopen. De looptijd van 67 minuten vond ik niet echt heel goed maar is minder belangrijk.

(Nico 22 juni 2018)

 

Mijn doel is om over 10 weken een 5 kilometer te lopen. Helaas gaf renjefit aan dat ik dat pas na 14 weken zou halen. Ik heb mij gelukkig aan jullie schema's gehouden. Ik vond  deze al zwaar genoeg. Ik bleek een beetje overmoedig. Dank voor de schema's. 
(Colinda 2 juni 2018)

 

Ik heb na het volgen van de trainingen van renjefit weer echt plezier in het hardlopen gekregen. Ik blijf trouw mijn schema volgen zodat ik over een week of acht mijn eerste 5 kilometer ga halen. 
(Reina 6 mei 2018)

 

De coaching van jullie is echt goed. Dank voor de adviezen die telkens weer goed uitpakten. Erg fijn.
(Lisa 1 mei 2018)

 

Mooie site die doet wat het moet doen! Super...
(Kitty 23 april 2018)

 

Ik vind het vreemd dat ik met mijn overgewicht niet mag starten met hardlopen. Volgens jullie ben ik 6 kg te zwaar. Mijn BMI is 32. Helaas wacht ik dan maar even. Ik hoop spoedig wat gewicht kwijt te zijn.

(Henk 20 april 2018)

 

Ben zeer tevreden over ren je fit. Jammer dat ren je fit geen speciefieke hardloopsnelheid aangeeft om mijn pr te verbeteren.

(Peter 15 april 2018)  

 

Ik heb vandaag mijn eerste 10 km wedstrijd gelopen. Ik ben super tevreden met mijn resultaat van 62 minuten op de 10km. Ik kan nog even doortrainen op RenJeFit t/m 75 minuten is mij vertelt. Dan kan ik mogelijk 12 km hardlopen. Ik zal aan iedereen die wil gaan hardlopen deze site van harte aanbevelen. Reuze bedankt!
(Angelique 3 april 2018) 

 

Eindelijk een goede site gevonden die echt met de loper meedenkt. Ik heb nu 2 x de coachknop nodig gehad om aan te geven dat ik wederom ziek was. Fijn dat ik een advies kreeg dat ik moest stoppen met hardlopenomdat ik koorts had. Zelf had ik wellicht toch gaan lopen.;)

(Joan 19 maart) 

 

Blijft deze site echt wel gratis? Ik kan het bijna niet geloven. Ik ga het zien.
(Rien 6 maart 2018)

 

Ik heb mij vandaag aangemeld op de website. Ik heb er heel veel zin. 

(Carlo 2 maart 2018)

 

Eindelijk heb ik zonder een blessure mijn doel (5km) gehaald. Erg bedankt voor de tussentijdse adviesen.
(Greta 26 februari 2018)

 

Bedankt renjefit voor de gratis begeleiding. Ik heb gisteren voor het eerst 30 minuten aan een stuk hard gelopen. Hier ben ik echt blij mee. Ik ben zelfs 3 kilo afgevallen door het hardlopen. Yes..

(Pieter 21 februari 2018)

 

Ik ben heel enthousiast over de website. Wel had ik ook graag een werkzame App gezien voor mijn iPhone. Maar dat neem ik maar voor lief. De site werkt zeer goed. Ook nadat ik een tijdje niet had gelopen, schottelde RenJeFit mij een schema voor dat een stuk minder was dan waarmee ik was gestopt. Top site!!!
(Anne 14 februari 2018) 

 

Bij het invullen van de eerste paar vragen, kon ik door een te hoog lichaamsgewicht niet verder met de screening. Ik baalde daar vreselijk van. Na jullie uitleg ben ik toch blij dat ik niet ben begonnen met hardlopen. Ik ben op jullie advies nu aan het wandelen. Dat bevalt eigenlijk heel goed. Ik ben inmiddels al een paar kilo kwijt.
Renjefit, bedankt voor jullie eerlijk advies .

(Greet 3 februari 2018)

 

Renjefit fijn dat er een coachmogelijkheid op de site zit. Ik was 3 weken ziek met o.a. griep en koorts. Na dat ingevuld te hebben, kreeg ik een lekker rustig schema voorgeschoteld dat ik redelijk kon volbrengen. Nu inmiddels gaat het weer een stuk beter met hardlopen. De coaching werkt erg fijn. Dankjewel!!

(Annemiek 1 februari 2018) 

 

Ik ben vandaag voor het eerst gaan hardlopen met jullie schema. Ik ben zeer verbaast dat het zo gemakkelijk ging. Voorheen had ik geregeld spierpijn en kon ik het moeilijk volhouden. Ik verheug mij nu al weer op de volgende training. Dank voor het maatwerk.
(Pieter 16 januari 2018) 

 

Mijn eerste medaille heb ik gisteren gehaald voor mijn eerste 5 kilometer. Ik wil jullie van harte bedanken voor de schema's.

(Lia 14 januari 2018)

 

Super website! Dank voor de vele adviezen en de schemabegeleiding. Ik heb mijn eerste 10 km uitgelopen. Ik ben helemaal blij. Ik ga nog een keertje een 10 lopen en daarna wellicht toch nog wat langer proberen te lopen. 

(Antoinette 7 januari 2018)

 

Ik heb een vraag. Blijf deze site gratis? Ik hoop van wel. Het trainingsschema is heel goed vol te houden ondanks mijn zwakke enkel. Mijn dank.

(Klaas 5 januari 2018)

 

Ha Ren je Fit,  ik heb mij vandaag ingeschreven op de site. Ik heb alles naar waarheid ingevuld. Ik ben erg blij met mijn schema. Dit moet gaan lukken. Ik heb er zeer veel zin in. Voorzover alvast bedankt.

(Anke 2 januari 2018)

 

Ik ga per 1 januari voor het eerst hardlopen. Mijn eerste schema lijkt mij goed te doen. Ik heb al wat last van mijn knie. Fijn dat Renjefit daar gelijk rekening mee houdt.
(Karel 30 decemebr 2017) 

 

Hele fijne website om je schema in te zien. Werkt ook handig op mijn S7. Blij dat het echt gratis is en er geen kleine lettertjes zijn zoals bij de meeste zogenaamde gratis site's. Echt super blij mee!

(Lisette 27 december 2017)

 

Hallo!  Ik ben benieuwd wanneer ik mijn eerste 5 km kan uitlopen. Ik zie dat ik 17 weken bezig ben met mijn huidige niveau. 
Ik heb er heel veel zin in om te gaan hardlopen onder jullie begeleiding. Site er duidelijk uit. Ook handig dat ik mijn schema kan printen. Alvast bedankt voor het eerste schema.

(Jorrit 22 december 2017)

 

Erg prettige website hoor. Het hardloopschema sluit perfect aan op mijn niveau. Ik ga het zo goed als mogelijk allemaal volgen. 

(Ron 15 december 2017)

 

Ik hoop over een paar dagen mijn eerste 6km te volbrengen. Hebben jullie nog tips hoe snel ik moet gaan lopen?

(Anne 6 december 2017)

 

Mooi hoor de timer-app, werkt prima!

(Greet 2 december 2017)

 

Over een paar dagen doe ik mee aan mijn eerste loopje, de 5km Speculaasloop.  Ik verwacht dit loopje goed te finishen. Bedankt voor de goede online begeleiding
(Suzanne 30 november 2017)

 

Ik heb ondanks het rustige schema toch een hardloopblessure opgelopen. Ik liep op erg oude hardloopschoenen. Goede hardloopschoenen is dus ook een must;). Dank voor het e-mailcontact hierover.

(Pieter 22 november 2017)

 

Dank voor de goede tips en het aanmoedigen m.b.v. jullie e-mails. Ik ren nu inmiddels 6 km. Ben helemaal blij!
(Cynthia 18 november 2017)

 

Ik ben lekker bezig op Renjefit. De coachmij-functie is echt handig. Ik heb er al een paar keer gebruik van moeten maken omdat ik al twee keer ziek ben geweest. Dank voor de aanpassingen in het loopschema. Hierdoor heb ik de draad weer makkelijk op kunnen pakken. In mijn vorige schema lukt mij dat vaak niet. 

(Klaas 14 november 2017)

 

Fijn dat RenJeFit echt gratis is! Ik heb er echt een heel goed loopschema op gekregen. Super!!!

(Wilma 11 november 2017)

 

Ik ben vorig jaar geblesseerd geraakt met hardlopen. Ik had veel last van mijn achillespees. Ik ben nu inmiddels 3 maanden weer aan het hardlopen en het gaat erg goed. Ik heb tijdens deze 3 maanden geen enkele keer wat gevoeld aan mijn achillespees. Ik ben dus echt heel erg tevreden hoe het nu gaat. Ik hoop dat ik over een week of 8 zo ongeveer 40 minuten kan hardlopen. Mijn complimenten voor de schemaopbouw. Het werkt bij mij heel goed.

(Jan 5 november 2017)

 

Ik loop volgende week mijn eerste 5 kilometer. RenJefit, mijn dank is groot !
(Ricardo 2 november 2017)

 

Ik wilde even laten weten dat ik het een goede site vind. Erg handig om zo begeleid te worden in het hardlopen. Zeker als je onzeker bent over je lichaamsgewicht of het allemaal wel mogelijk is.

(Els 29 oktober 2017)

 

Heb net de coach mij knop ingedrukt. Ik ben ziek. Goed advies om te stoppen met hardlopen als je koorts hebt. Maar hoe gaat het zo verder? Ben benieuwd?

(Ben 20 oktober 2017)

 

Komt er ook nog een audiocoachingsmogelijkheid? Ik hoop het. PS Leuke tips met die video's. Dank alvast.

(Greet 15 oktober 2017)

 

Toch helaas een pijntje opgelopen door het hardlopen te combineren met bodypump. Heb nu wat last van mijn scheenbenen.
Handig dat jullie mij helpen door het schema aan te passen naar wat minder hardlopen. Thanks ik ga  voorzichtig weer verder met het aangepaste hardloopschema.

(Pita 12 oktober 2017)

 

Werkt fijn hoor die coachingsmogelijkheid op de site. Nu weet ik tenminste wat ik moet doen bij een keelontsteking;)

(Jan 7 oktober 2017)

Ik hoop over 3 weken mijn eerste echte 10 km te lopen. Ik verwacht dat zo in een tijd van 55 minuten te gaan doen. Ik wil jullie van Renjefit nog van harte bedanken voor de fijne begeleiding op de site. Ik train hierna nog een tijdje door tot 75 minuten hardlopen en denk daarna mij te gaan aansluiten bij een loopgroep. Nogmaals mijn dank voor de hardloopbegeleiding!
(Henk 5 oktober 2017)

 

Eindelijk is het mij gelukt om mijn eerste 5 km uit te lopen! Ik moest rond de 4km nog wel even wandelen maar dat mocht de pret niet drukken. RenJeFit bedankt......

(Angelique 4 oktober 2017)

 

Van het weekend de Singelloop gelopen. Mijn eerste medaille op een 10 km en in een tijd van 61 minuten. Ben er super blij mee... Bedankt voor de coaching!

(Andre 2 oktober 2017)

 

Fijne website. Jammer dat er geen audiocoaching mogelijk is. Maar desondanks nog nooit zo fijn begeleid met hardloopschema's. Top!

(Anke 22 september 2017) 

 

Ik ben sinds augustus bezig met hardlopen en het gaat heel goed. Ik kan het iedereen aanbevelen. Het geeft namelijk echt een stuk ontspanning na het werk. De coachingsknop vind ik echt heel handig met het bijstellen van mijn schema. Blijf zo doorgaan renjefit en hou het a.u.b. gratis ;)

(Petronella 15 september 2017)

 

De kilo's vliegen er af! Ik ben blij dat ik met het hardlopen ben gestart. Op naar een gezond bmi;)

Dank renjefit....

(Sandra 12 september 2017)

 

Eindelijk mijn eerste 5 km gelopen. Renjefit super bedankt voor de begeleiding. Het ging super goed. Ik ga door naar de 10km. Nogmaals dank voor de begeleiding.

(Lia 10 september 2017)

 

Erg handig die coachingsknoppen op de site. Ik heb er al een aantal keer gebruik van gemaakt een keer toen ik ziek was en de laatste keer omdat ik op vakantie ging en niet kon hardlopen. Handig en het helpt mij enorm om het juiste schema weer op te pakken.

(Gert 7 september 2017)

 

Ik heb eindelijk mijn hardloopschoenen aangetrokken en ben op de renjefitschema's aan het trainen. Het gaat bovenverwachting goed. Ik heb zelfs het idee dat ik eigenlijk wel meer kan dan wat ik nu loop. Maar ik blijf trouw het schema volgen. Op naar mijn eerste 5km ooit!

(Lies 5 september 2017) 

 

Fijne website zeg. Ik kan al 20 minuten hardlopen maar kon geen goed schema vinden. Renjefit sluit perfect aan op mijn wensen. Erg fijn. Ik ga ermee aan de slag.

(Annelies 1 september 2017)

 

Ziet er leuk en profi uit dat renjefit. Ik ga mijn eerste poging ooit doen om te beginnen met hardlopen. Ik hou jullie op de hoogte van mijn vorderingen!

(Sharon 28 augustus 2017)

 

Ik heb mijn hardloopdoel, 5km aan een stuk hardlopen, van het weekend gehaald. Yes... Ik ga nu naar mijn ultieme doel: 10 km hardlopen zonder te stoppen..;) Fijn dat Renjefit gratis is! Ik zou er zelfs voor willen betalen:)

Peter (22 augustus 2017)

 

Ik ben heerlijk aan het trainen met renjefit. Het gaat echt heel goed. En sinds jaren pijnvrij! Fijn dat jullie dit mogelijk maken.

Lia (20 augustus 2017)

 

Fijne eenvoudige website met echt op maat schema's. Ik heb nog nooit zo gemakkelijk hardgelopen. ik train al meer dan 3 maanden met Renjefit en de opbouw van het schema is helemaal super. Ik denk dat ik wel langer kan hardlopen dan dat Renjefit aangeeft maar ik hou mij aan de opdrachten. Voorheen heb ik wel eens met Runkeeper getraind maar ik kreeg al snel last van mijn knie. Evy heb ik ook wel eens geprobeerd maar ik vond de hardloopopbouw echt veel te snel gaan. Ik kan gelukkig nog even vooruit met Renjefit. Mijn doel wordt een 10km uitlopen Yes..

Carine (15 augustus 2017)

 

Ik heb vandaag mijn eerste stappen gezet met het renjefit-schema. Ik maak ook gebruik van de aanbevolen timer. Erg handig allemaal.... Mijn hardloopschema is super goed vol te houden en voel geen pijntjes. Ik beveel renjefit.com van harte aan!!!

Anne (6 augustus 2017)

 

Ik ben gisteren begonnen met hardlopen m.b.v. RenJeFit. Echt een aanrader. De site is heel duidelijk en ook op mijn iphone goed leesbaar. In het najaar wil ik mijn eerste 5 km gaan lopen. Helemaal leuk.

Patricia (4 augustus 2017) 

 

Leuke tool zeg, ik ben direct met RenJeFit gestart. Ik moet zeggen dat de site prima werkt. Ik ben een echte beginner. Ik hoop dat ik het hardlopen volhoudt. Ik heb nu alvast een stok achter de deur.

John (1 augustus 2017)


Ben echt verrast door deze site. Werkt allemaal echt super. De evaluatie na elke 2 weken is ook erg handig voor mij geweest na een weekje griep. Ik moest direct stoppen met hardlopen omdat ik koorts had;) Later nadat ik aangaf weer fit te zijn, werd mijn schema verlaagd ingestoken. Erg handig.. Ik zit nu zo op 30 minuten hardlopen. Fijn dat er nog site's zijn die echt iets goeds aanbieden waarvoor ik niet hoef te betalen.

Lia (8 juli 2017) 

 

RenJeFit ziet er erg goed uit. Ik heb mij aangemeld en ben direct begonnen met hardlopen. Ik loop nu 2 keer per week. Dat is voor mij een goede verdeling in de week naast mijn drukke werkzaamheden. Ik ga er vanuit dat de site echt gratis blijft. Topsite!

Jorrit (6 juli 2017)

 

Na mijn vakantie in juni ben ik begonnen met hardlopen met behulp van RenJeFit. Het bevalt heel goed om op de renjefitmanier te hardlopen. De opbouw vind ik echt perfect. Ik kan het echt prima volhouden. Dit wilde ik even kwijt. Ga zo door.

Klaas (4 juli 2017) 

 

Mijn eerste Kikarun van 5 km gelopen van het weekend. Getraind op het schema van RenJeFit. Super!!

Maaike (26 juni 2017)

 

Eindelijk heb ik de stap gezet om aan mijn conditie te gaan werken. Ooit eerder gepoogd 2 jaar geleden via Start to Run. Helaas niet gelukt vanwege een blessure. Nu met RenJeFit gaat het echt lekker. Ik zit nu op ongeveer 10 minuten aan een stuk hardlopen. Heb nog nergens last van. Ik ben dus helemaal blij... Mijn doel is 5km hardlopen in ongeveer 30-35 minuten. Ik ga ervoor!!! Dank RenJeFit voor deze super site. 

Carla (23 juni 2017)

 

Mooie website die perfect werkt. Ook via mijn Samsung zeer goed te bekijken. Ben er blij mee...

Arie (21 juni 2017)

 

10 km gehaald, Yes.... Dank voor de gratis hardloopbegeleiding op de site. Erg motiverend..

Nico (17 juni 2017)

 

Mooie en zeer functionele site. Ik ben er zeer goed mee geholpen. Eindelijk geen looppijntjes en scheenbeenklachten meer.

Dank hiervoor!!

Anneke (2 juni 2017)

 

De trainingen worden rustig opgebouwd. Als er problemen zijn, kun je via Whats App rechtstreeks ondersteuning krijgen met de trainingen. Ik had problemen met mijn hamstring en moest even rust houden daarna via Whats App de training langzaamaan weer opgebouwd. Ik vind het een heel prettige manier van werken! 

Joanne (29 mei 2017)

 

Ik vind de training heel prettig. En dat komt vooral door de Extra (betaalde) coachingsmogelijkheid d.m.v. WhatsApp-contact: het kunnen bijsturen, even overleggen, stok achter de deur om door te gaan, advies vragen, opbouw die past bij mij (bij mijn blessure)..Ik had al 2 jaar last van mijn knie en was veel naar fysiotherapie geweest, oefeningen in de sportschool ed. Maar steeds als ik weer ging hardlopen ging het mis met mijn knie. Ik had het hardlopen eigenlijk al opgegeven. Maar met deze opbouw gaat het wel. Ik voel mijn knie wel waardoor ik moet blijven opletten wat ik doe en hoe ik mijn knie belast, maar ben wel weer aan het rennen, lekker buiten en ik bepaal zelf wanneer ik ga. Erg fijn!

Wilma (10 mei 2017) 


Ondanks mijn rugklachten toch begonnen met het schema van RenJeFit. Het gaat sinds dat ik hardloop veel beter met mijn rug. Zelfs mijn fysio was verbaasd dat door het hardlopen mijn lage rugklachten zijn afgenomen. Waar hardlopen niet goed voor is;) Bedankt voor de gratis site!

Carlo (9 mei 2017) 

 

Dank voor jullie attente e-mails waarin jullie mij hebben geholpen met het verantwoord opstarten met hardlopen. Nogmaals dank..

Lia (6 mei 2017)

 

Erg mooie site en doet wat het beloofd. Ik ben in januari van dit jaar begonnen met hardlopen en heb mijn eerste wedstrijdje over 5km gelopen. Een erg leuk moment. Ik train nu verder naar 45 minuten hardlopen. O ja ik heb geen blessures YES.

Annemiek (3 mei 2017)

 

Het hardlopen gaad echt super... Ik kan al meer dan 15 minuten hardlopen. Dank voor de super begeleiding op RenJeFit.

Kees (18 april 2017)

 

Fijne website. Ik heb er veel aan gehad in mijn opbouw naar mijn eerste 10 km. Bedankt!
Annelies (14 april 2017) 

 

Nog een week en ik heb mijn hardloopdoel gehaald!!! Opgebouwd van geen hardloopervaring  naar mijn eerste 5km binnen 18 weken. Topie.
Angelique (10 april 2017) 

 

Top advies om de gratis Timer-App te gaan gebruiken. werkt echt heel goed. 
Niko (5 april 2017) 

 

Ik wil graag kwijt dat RenJeFit mij echt super helpt bij het hardlopen. Ik moet zeggen dat ik al maanden geen pijntjes voel sinds ik met RenJeFit ben begonnen. Echt fijn. Het blijkt dus des te meer dat de meeste hardloopschema's voor mij veel te snel opbouwen. Ik ben echt super blij dat het nu zo lekker gaat en nu echt zonder pijntjes. Heerlijk!!!

Pia (4 april 2017)

 

Hi RenjeFit, 
Ik gebruik nu jullie aanbevolen Timer-app. Zeer handig om jullie hardlooptrainingen in te zetten. Werkt echt perfect op mijn telefoon. Super zo deze combinatie van een hardloopschema en timerfunctie. PS: Erg fijn dat dit allemaal gewoon gratis is!!!

Klaas (28 maart 2017)

 

Leuke site. Ik volg mijn schema heel trouw waardoor ik van mijn niveau van geen hardloopervaring naar inmiddels 35 minuten hardlopen heb opgetraind. Ik ga uiteindelijk voor een uur hardlopen. Heerlijk nu het weer ook wat beter wordt. Ps: Site werkt ook prima op mijn mobiel. 

Nico (12 maart 2017)

 

Een erg fijne website die je echt begeleid. Ik ben een keer ziek geweest, waardoor mijn hardloopschema door RenJeFit echt werd aangepast. Super!! In het verleden liep ik nadat ik weer hersteld was van mijn griep maar wat te rommelen met mijn schema. Ik hield de eerste trainingen dan ook niet vol. Nu ging dat echt veel beter... O ja, je krijgt zelfs leuke e-mails waarin je een medaille krijgt als je weer een stapje verder komt in je hardloopschema. Ik ben alvast super tevreden. Ga zo door..
Anne (3 maart 2017)

 

Na een veel te snelle opbouw met de regulier beschikbare hardloopschema's, kreeg ik last van zogenaamde 'shin splints': zelfs pijnloos traplopen zat er niet meer in, laat staan hardlopen! Na een periode van rust, en het trouw volgen van het langzaam opbouwende schema van RenJeFit.com onder deskundige begeleiding van Aalbert d.m.v. de optie van Extra-coaching, was dit mijn 'key to succes': inmiddels loop ik trouw drie keer per week hard, en heb ik de afstand bijna opgebouwd tot 10 kilometer! Kom dus van die bank af en begin vandaag nog!
Cynthia (21 februari 2017)

 

Ik heb mijn hardloopdoel behaald!!! van 0 naar 5km opgebouwd. Ik ga nu verder trainen voor een 10km. Ik heb er zin in.

Pieter (14 februari 2017)

Na een hardloopblessure ben ik weer aan het hardlopen m.b.v. de site RenJeFit.com. RenJeFit helpt mij om een trainingsschema op te stellen waarbij ik toch weer kan hardlopen, rekening houdend met de blessure. Als mijn schema is afgelopen, krijg ik een vragenlijst waarbij ik kan aangeven hoe het is gegaan. Afhankelijk van mijn antwoorden past het schema zich aan, zodat ik op een verantwoorde manier kan blijven hardlopen. RenJeFit groeit op deze manier met mij mee, waardoor het altijd een trainingsschema op maat is.
Heather (9 februari 2017) 

 

In september 2016 ben ik weer gestart met hardlopen na een periode van een half jaar waarin ik door mijn gezondheid niet kon lopen. Tot die tijd rende ik 5 km met een bekende app. Daarbij merkte ik dat ik niet veel verder kwam dan 5 km en dat ik de intervallen miste. Na een tip ben ik gestart met RenJeFit.com. Ik ben super enthousiast. Waar ik voorheen nooit verder kwam dan 5 km met moeite, ren ik nu 2x per week 9 km. Ik had nooit gedacht dat ik dat zou kunnen. Wat ik ook heel goed vind, is dat je advies krijgt na iedere evaluatie. Toen ik 3x per week 7 à 8 km per keer ging lopen, kreeg ik pijn in mijn knieën. RenJeFit.com adviseerde mij toen 2x per week te gaan lopen. Dat doe ik nu alweer een tijdje en dat gaat hartstikke goed. Het enige dat ik mis, is een schema waarbij ik op mijn huidige hardloopniveau kan blijven. Ik loop nu 2x per week een uur en vind dit voldoende. Graag had ik een schema met intervallen ontvangen om op dit niveau te blijven, maar op de site kan ik alleen aangeven dat ik mijn hardlopen met x minuten wil uitbreiden.

Karin (8 februari 2017)

 

Door het consequent volgen van het RenJeFit-advies over de invulling van mijn trainingen (intensiteit en kwaliteit) is het gelukt om een blessureperiode van 2 jaar af te sluiten. Zoals elke runner kan het mij ook niet snel genoeg gaan en die knop ging in mijn geval alleen maar om omdat mijn digitale begeleider de rem er op hield... Een kwestie van lange adem dus, maar het werkt wel! 
André (6 februari 2017)

 

Ik maak nu enige maanden gebruik van RenJeFit. Grote voordeel vind ik dat je steeds gecoacht wordt. Ik heb vaak de neiging om te snel te willen gaan. RenJeFit stuurt mij om op een gezonde manier te sporten. Tussentijdse blessures kun je melden. Ik kreeg dan een aangepast hardloopschema, waardoor ik adequaat om kon gaan met mijn blessures en ze niet toenamen. Laatst kon ik echt niet verder door gewrichtspijn. RenJFfit adviseert ook hierin, in dit geval om direct te stoppen en contact op te nemen met de fysiotherapeut. Er is op deze manier altijd goede raad te verkrijgen, waardoor het hardlopen verantwoorder en leuker wordt.
Han (2 februari 2017) 

 

Ik loop al gedurende langere tijd via RenJeFit.

Wat vooral prettig is, is dat het erg gebruiksvriendelijk is. Voor mij geen Apps die maar halve informatie laten zien of waarbij je moet betalen. RenjeFit doet wat het beloofd!  Duidelijke en heldere hardloopschema's. Om de 2 weken evaluatie. Zeer prettig, ben je bv ziek geweest, of heb je een blessure, dan wordt het hardloopschema meteen aangepast. Wil je van dagen wisselen, meer of minder trainen, geen probleem, via "Coach mij" kun je dingen wijzigen. Ook vind ik het leuk dat je kunt aangeven voor welk evenement je traint. In je hardloopschema wordt hier dan rekening meegehouden. Heb de site al bij meerdere mensen geintroduceerd. Prima hardloopcoachingssite, ga zo door!

Wendy (7 januari 2017)

 

Hardlopen is erg belangrijk geworden voor mij als uitlaatklep. Ik loop al meer dan 3 maanden met behulp van RenJeFit.
Het hardloopschema is super goed afgestemd op mijn niveau. Ik heb al een keertje ruim 2 weken door griep niet kunnen lopen. Na gebruik te maken van de coachtool werd mijn hardloopschema stilgezet en nadat ik weer was opgeknapt en een aantal vragen had beantwoord over mijn griep werd het hardloopschema met een aantal weken terugezet. Hierdoor was het voor mij gemakkelijk om het hardlopen weer op te pakken. Ik ben ook erg blij dat ik nog steeds geen blessure heb opgelopen. Al met al zit ik al aan ruim 30 minuten hardlopen. Toppie!

Linda (15 december 2016)   

 

Super site (heeft geen App met tracking etc.. )! Maar ik kan de hardloopopdrachten prima klokken met mij sporthorloge.
Ik zit inmiddels al aan 50 minuten hardlopen. De site geeft aan tot 75 minuten hardlopen te kunnen begeleiden. Dus ik kan nog even verder met de RenJeFit-begeleiding. Je krijgt zelfs leuke e-mailtjes als je weer een x-aantal minuten hardlopen hebt behaald. O ja RenJeFit vergeet je verjaardag niet. Ik kreeg een leuke e-mail. Echt professioneel!!!

Wim (3 november 2016)