RenJeFit, Beginnen met hardlopen!

Wil jij ook verantwoord en effectief gaan beginnen met hardlopen? Meld je vandaag nog GRATIS aan op RenJeFit.com.

Ren Je Fit met het enige interactieve hardlooptrainingsprogramma van Nederland. RenJeFit.com is ontworpen om jou op een zeer verantwoorde manier te coachen in het beginnen met hardlopen. De kans op een hardloopblessure is erg laag.

RenJeFit is ook bedoeld voor de hardloper die al enige ervaring heeft in het hardlopen. RenJeFit kan je tot 1 uur en 15 minuten aaneengesloten hardlopen, coachen. 

RenJeFit is niet bedoeld om jouw hardlooptijden/pr's te verbeteren. De hoofddoelstelling van RenJeFit is om in een bepaalde periode er voor te zorgen dat jij een door jou bepaalde tijd aaneengesloten kan hardlopen.

Werkwijze:

Aanmelding/Screening

Na je aanmelding, volgt een kwalitatieve screening m.b.v. specifieke vragen over jou, jouw hardloopervaring en jouw hardloopdoel. Deze screening zorgt ervoor dat RenJeFit jou goed kan adviseren en jou een hardloopschema op maat kan aanbieden.

Hardloopschema
Je ontvangt in je account een hardloopschema voor 2 weken. RenJeFit adviseert het hardloopschema met behulp van een stopwatch, sporthorloge of mobiele telefoon voorzien van een goede Timer-App uit te gaan voeren. De wandel- en hardloopblokken kunnen dan goed worden geklokt.

Hardloopcoaching
Tijdens het lopende 2 weken durende hardloopschema kun je je laten coachen door gebruik te maken van de coachingstools op de pagina Coach mij.
Je krijgt o.a. coaching bij de vraag wat te doen bij:
ziekte, een hardloopblessure, overgewicht, wijzigen van trainingsdagen en trainingsfrequentie, trainingen niet uitgevoerd, een te licht of een te zwaar hardloopschema en wijzigen van je hardloopdoel. Naast deze coaching kan je ook vele hardlooptips lezen.

Aan het eind van de 2 weken wordt er geëvalueerd over hoe het hardlopen is gegaan. Op basis van deze belangrijke evaluatie ontvang je een vervolghardloopschema en/of een coachingsadvies.

Tijdens de coaching ontvang je een aantal e-mailtjes over wat te doen op RenJeFit.com.

 
Hardloopdoel 
Na een periode van verantwoord en effectief hardlopen zal je jouw hardloopdoel halen. Het stellen van een volgend/hoger doel is mogelijk tot maximaal 1 uur en 15 minuten aaneengesloten hardlopen.